Fabricant de molls i ressorts

Molls ressort a Barcelona

Molls ressort a Barcelona

Fabriquem ressorts i molls a Barcelona amb enviament a tota Espanya.

A Muelles PAJ portem des de 1988 dedicats a la fabricació de molls ressort a Barcelona. D’ençà que vam obrir la fàbrica de molls a Sabadell, hem dedicat el nostre esforç a proporcionar un servei a mesura, amb la tecnologia més avançada del sector, per confeccionar tot tipus de molls de tracció, comprensió o torsió, enfocat a clients de tot tipus de sectors.

Des de petites sèries, fabriquem molls ressorts a Barcelona a mesura i sota pla, sense necessitat de comanda mínima i amb la possibilitat d’enviament urgent a 24-48 hores.

Amb la geometria més variada i amb un gran nombre de matèries primeres (acers, inoxidables, llautó, etc) la nostra fàbrica de molls ressorts a Barcelona es dirigeix al mercat de les sèries petites i mitjanes produccions.

Fabriquem molls ressort a Barcelona sota pla o amb la mostra que ens enviïs, de forma personalitzada, amb software de càlcul i disseny, que ens permet obtenir un grau major de precisió.

Qualitat i garantia en molls ressort a Barcelona

Molls ressort a Barcelona

Muelles P.A.J.

  Carretera de Caldes, 108,
Sabadell, 08202, (Barcelona)

  93 727 08 58

  93 723 21 96

Fàbrica de molls a Barcelona

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.